Lonely Place
Categorieën
.....

  

Meer van Beloved Daughter:

    Afgesloten Hof

    Beautiful Place

    Beloved Court

    Beloved Daughter

    Beloved Garden

    Beloved Place

    Beloved Woman

    Bride of Christ

    Daughter of Christ

    Deserted Place

    Desolate Place

    God's garden

    Holy Place

    Hooglied

    Lonely PLace

    Lovely Garden

    Oase

    Resting Place

    Rose of Love

    Prince of Peace

    Schuilgrot

    Tuin van God

    Toevluchtsoord

    Vreugdebron

    Vredevorst

 

 

 
 
 
 
God wijst mij een weg
als ik zelf geen uitkomst zie.
Langs wegen die geen mens bedenkt,
maakt Hij mij Zijn wil bekend.
Hij geeft elke dag nieuwe liefde,
nieuwe kracht.
Als ik mijn hand in Zijn hand leg,
wijst Hij mij de weg.
Al moet ik door de wildernis,
Hij leidt mij.Hij toont mij een rivier
in de woestijn.
Alles zal ooit vergaan
maar Zijn liefde blijft bestaan
en Hij maakt iets heel nieuws vandaag.
 
Opw.429
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
Gothic
 
 
 
 
 
  
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
  
 
 
.....
 
 
 
 
 
Toegewijd aan Jezus

 

 

 

Little beauty photo ma6-18.gif

 

 

 

Toegewijd aan Jezus

 

Ik wil iets meegeven aan Christenen met een drukbezet leven, een simpele manier om op een praktische manier een diep, toegewijd leven te leiden zonder al te mystiek te worden. Toewijding aan Jezus betekent simpelweg vertrouwen op Christus alléén, dat Hij zal voorzien in iedere nood van uw lichaam, ziel en geest. Het betekent dat u het opgeeft om nog langer bij andere mensen of bronnen op zoek te gaan om u hierin te voorzien, u zoekt het voortaan alleen nog bij Hem.

 

Veel vrijgezellen zeggen “Ik ben het beu om alleen te zijn, ik heb een partner nodig. Ik wou dat God me iemand zou geven!”. Maar dat zal helemaal geen verschil uitmaken, een partner zal nooit in staat zijn om te voorzien in dergelijke noden. Sterker nog, het hebben van een partner kan er zelfs voor zorgen dat u tweemaal zo ongelukkig bent als voorheen! Simpelweg omdat u nu niet alleen maar uw eigen noden meedraagt, maar ook die van uw partner! Tot aan het moment dat uw focus volledig gericht is op Jezus, totdat Hij alleen u vervult zult u steeds dieper en dieper in wanhoop wegzinken.

Op een bepaald moment wou Jezus aan Zijn discipelen bewijzen dat Hij iedere situatie in de hand had, dus riep Hij Petrus om uit de boot te stappen om over het water naar Hem toe te wandelen. Petrus gehoorzaamde – en zolang Zijn focus gericht was op Jezus kon hij over water wandelen! Maar vanaf het moment dat hij zich begon te richten op zijn omgeving en omstandigheden begon hij te zinken (zie Matteüs 14:28-31).

De les hier is eenvoudig. Maar ik wil u het volgende vragen: Wat doet u wanneer u dat zinkende gevoel heeft? Roept u om een vriend om u te helpen? Of houdt u uw ogen gericht op Jezus en roept u “Heer, help mij!”?

De bruid van Christus zal bestaan uit mensen die het opgegeven hebben om hulp, troost of voldoening te zoeken in wat dan ook op deze wereld. Ze hebben geleerd om volledig op Christus te vertrouwen als enige bron, om zo hun honger en dorst te stillen.

Heeft u een dergelijke wandel met de Heer? Ik wil er bij u op aandringen om uw ogen gericht te houden op Jezus. Verwacht dat Hij op ieder moment kan terugkeren en zoek in niets of niemand anders uw vervulling dan in Christus alléén.

Reacties

Commentaar
Jouw naam/bijnaam
Website url
E-mail
Je Punt profiel
Hou mij op de hoogte
Ik wil op de hoogte gehouden worden
Dit is een verplicht veld
Domeinregistratie en hosting via mijndomein.nl